Olcsó síszállás Ausztriában lakókocsiban
Olcsó síszállás Ausztriában lakókocsiban szálláshely
Schladming a Dachstein-Tauern régió központja itt található a régió nemzetközi hírű sí és szabadidő központja. Schladmingban az első turisták a 60-as években jelentek meg, ekkor még egy nagyon ...

Lakókocsis nyaralás a Rab-szigeten
Lakókocsis nyaralás a Rab-szigeten szálláshely
A homokos partjáról ismert Lopar Önnek is elérhető, legyen a vendégünk! A lakókocsis nyaralást elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a természetet, szabadságuk alatt nem a négy fal közé ...

Heliotopos Apartmanház
Heliotopos Apartmanház szálláshely
A Peloponnészosz félsziget Görögország műemlékekben egyik leggazdagabb területe. A félsziget tagolt partvidékének remek strandjai és természeti szépségekben bővelkedő tájai kellemes nyaralást ...

Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***
Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***
Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***Felvidék, Szlovákia - Kassa - Hotel Hrabina***

Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, étterem,
Cím: Felvidék, Szlovákia - Kassa ( Kosice )
Bukovec 190 , 04420 Malá Ida
Telefon: +36-70-236-5582
Fax:
E-mail: E-mail a szállásnak - kattintson ide
Web:
Fizetőeszköz: Visa Card, Maestro, készpénz, Eurocard/Mastercard, EUR, American Express Card,
 
Szolgáltatásaink

Szobák / apartman szolgáltatásai:
zuhanyzó/fürdőkád WC videó TV telefon mini bár

Közösen használható:
zuhanyzó/fürdőkád zárt parkoló wellness szolgáltatások WC teniszpálya telefon társalgó szolárium széf szauna portaszolgálat pezsgőfürdő parkoló mozgássérült-barát mosoda medence masszázs kutya, macska bevihető konferenciahelyszin, különterem hűtőszekrény golf füves kert fitness szolgáltatások étterem ebédlő darts buszparkoló bowling bio étterem bár baba-barát
Közelben nyújtott szolgáltatások, látnivalók: posta strand kávéház, eszpresszó benzinkút uszoda állatkert gyorsétterem, pizzéria szauna mozi cukrászda, fagyizó szolárium templom, emlékmű színház étterem, vendéglő múzeum élelmiszerbolt
 
Bemutatkozás

Üdvözöljük Szlovákiában, a Hotel Hrabinában!Szlovákia - Hotel Hrabina

A Hrabina Hotel vendégei 1989-től élvezhetik a csábító természeti környezet, a hagyományos vendéglátás és a szolgáltatások egyedülálló kombinációját. Tudatában vagyunk annak, hogy számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége. Ezért mindenkihez egyénileg viszonyulunk és minden kívánságot teljesítünk. Minden évben igyekszünk valamilyen újdonságot bevezetni, szolgáltatásainkat tökéletesítjük és színvonalukat emeljük.

Olyan családi üdülésre vágynak, amely tele van élményekkel ?
A Hrabina Hotel hivatásos személyzete a legmagasabb szinten gondoskodik az Ön szükségleteinek kielégítéséről.

Szlovákia - Kassa - Hotel HrabinaA szálló:

A Hrabina szálló komfortos elszállásolást biztosít 26 egy-és kétágyas szobában és 4 lakosztályban. Az abszolút komfortot 24 órás szobaszervizzel, emeleti ügyelettel, fehérneműmosással és az értékei elhelyezését szolgáló páncélszekrénnyel biztosítjuk.
A szobák szolgáltatásai:


-zuhany és WC (az apartmanokban kád)
-színes TV szatelittel
-telefón
-ébresztőóra
-videó (külön kérésre)
-minibár

Étterem:

Kassa - H. Hrabina étteremA "Seces" étterem vonzó stílusú berendezése a feledhetetlen formájú terítékkel együtt élménykínáló, és a szakavatott kiszolgálószemélyzet minden kívánságát teljesíti. A minőségi ételek pontos kiválasztása és felszolgálása, a svédasztal formájú gazdag reggeli , a kellemes környezetben elfogyasztott ebéd és vacsora a "Seces" étteremben, kulináris élményt kínál Önnek.

Szereti a hagyományos szlovák konyhát ? A rohanó életforma a népi szokások és hagyományok iránti vágyakozását váltja ki ? Szeretne szlovák népi zenére táncolni és dalolni ?

Élvezze a "Szlovák település" atmoszféráját - népi stílusban berendezett fedett térség, amelyikben hagyományos tűzhellyel és söntéssel rendelkező stílszerű kocsma, harangláb, akasztófa, barlang és szabadtéri színpad van. A jó szlovák ételek, italok, zene és a környezet összehangolásával, a "Szlovák településen" szervezett rendezvények feledhetetlenek lesznek és hűen tükrözik a régi falu népe szórakozását.
Cégek és turistacsoportok számára speciális egész estét betöltő programmokat szervezünk, mint pl. a Disznótor, Szlovák esküvő, vagy Cigánybál, amelyeken temperamentumos népi együttesek adják elő eredeti műsorszámaikat.

Konferenciahelyszin:

Szlovákia - Kassa - H. Hrabina konferenciahelyszínA zárt hotelegység kellemes és egyedülálló környezete nem csak pihenésre, erőgyűjtésre és családi üdülésekre használható. A Hrabina Hotel kitűnő feltételeket kínál különféle rendezvények szervezésére 350 fős csoportok részére is.
Konferenciát, tanfolyamokat, cégismertetéssel egybekötött munkaebédet, sajtókonferenciát akar rendezni, vagy ezzel együtt garden partyt, fogadást, bankettet ?
Nem tetszik Önnek és üzleti partnereinek a városi szállók bezártsága és értékeli a munka melletti sport- és szórakozási lehetőségeket is ?

A Hrabina Hotel ideális megoldást kínál Önnek.

Kassa - Hotel HrabinaAz Ön sikere szállónk felülmúlhatatlanságán, a konferenciahelyiségek audio- és vizuális technikai berendezésén és teljes üzleti szolgáltatásain alapszik, együtt az egységes, vonzó környezettel, fürdési lehetőséggel, golf, tenisz, squash- játékkal, különböző programok szervezésével és étkezési lehetőséggel eredeti módon berendezett termeinkben.
Ezeknek a körülményeknek köszönhetően az Ön rendezvénye eredeti és felejthetetlen lesz. Annyira elfoglalja a munkája, hogy nincs ideje megszervezni a cége rendezvényét ? A mi hivatásos csapatunk mindenről gondoskodik. Elég, ha felhív minket. Menedzserünk megismerteti Önt a lehetőségekkel és az Ön megrendelése alapján mindent megtervezünk, megszervezünk és biztosítjuk az esemény sima lefolyását.
Azt szeretné, ha a cég rendezvénye még vonzóbb, élmény-és érzelemteli legyen ? A mi egyedülálló Destination Management-ünk a helyes megoldás.

Rendezvényeink:

Kassa - Hotel Hrabina rendezvényA többéves hagyományokkal rendelkező Hrabina-i társasági rendezvények a jó szórakozás szavatolóivá váltak. Minden évben megszervezzük sok szlovák híresség részvételével az olyan rendezvényeket, mint a Média Cup, Hrabina Cup, golfversenyek, Vámpírbál, amelyek mély élményeket jelentettek sok szlovák ember számára.
A Hrabina Hotel nem csak szórakoztató- és sportrendezvényeket szervez. A köztársasági elnök felesége védnöksége alatt nemzetközi szobrásztalálkozót rendezünk, ahol alkotás céljából különböző államok művészei találkoznak. Műveik a Hrabina Hotel területén szabadtéri kiállításon csodálhatók meg. A szobrászokon kívül a Hrabina Hotel minden évben vendégül lát nemzetközileg elismert festőket és fafaragókat is.
Tekintettel a nemzeti hagyományok iránti érdeklődés csökkenésére, amely generációs problémákon alapszik, a Hrabina Hotel "Népi nyár" elnevezéssel rendezvényt szervez a közönség számára, amelyen a Szlovákiában élő nemzetiségek kultúrái lesznek néhány napos program keretén belül bemutatva.

A hotel szolgáltatásai:

A Hrabina Hotel hosszú évek tapasztalatának köszönhetően tudja, hogyan kell a vendégek kívánságait teljesíteni. Ezért olyan széles a hotel szolgáltatásainak skálája, hogy még az igényes vendégek ízlését is ki tudja elégíteni:
Kassa - H. Hrabina-24 órás szobaszerviz
-szobafenntartó szerviz
-emeleti szerviz
-ruhatisztítás
-cipőtisztítás
-parkoló szerviz
-hotel-páncélszekrény
-kérésre gyermekfelügyelő szerviz
-pénzváltó
-poggyászmegőrzés
-sport-és golfeszközök kölcsönzése
-emléktárgy-és egészségügyi szerek árusítása

-destination management

Szeretné ha itt-tartózkodása még izgatóbb és kalandosabb lenne ? Szeretné, ha cége rendezvénye még attraktívabb, élmény-és érzelemteli lenne ?
A mi egyedülálló Destination Management-ünk a helyes megoldás. Hozzáértő személyzetünk mértékre szabott programot szervez Önöknek. A sport- és adrenalinnövelő programok, versenyek, társasjátékok, zenei-és szórakoztató műsorok, kulturális és történelmi helyek meglátogatásának olyan széles skálájából választhatnak, amelyet mi olyan egységes, aktív termékké állítunk össze, hogy egész életükre szóló élményt jelentsen.

Áraink:

 szobaárak
 Euro  Szlovák
korona
egyágyas szoba 35    1400
egy személy kétágyas szobában  40  1600
kétágyas szoba  50   1900
kétszemélyes lakosztály  65   2500
nyolcszemélyes lakosztály (4x2)  140  4800
pótágy  10  500

Befogadó képesség:

-Étterem: 50
-Kávéház: 50
-Borozó, bár : 120
-Tárgyaló: 60
-Terem: 100

Golf Club:

Kassa - H. Hrabina Golf ClubSzlovákiában egyedül a Hrabina Hotel rendelkezik saját golfklubbal. 1996-tól biztosítunk teljes golfszervizt, beleértve a 6-lyukú golfpályát (PAR 18), a gyakorló elütőhelyet, a golfiskolát és a játékhoz szükséges eszközök kölcsönzését. Minden évben megrendezzük a VIP Golfversenyt, amelyen Szlovákia legjelentősebb üzletemberei és személyiségei vesznek részt, de sok reprezentatív cég golfmérkőzését is megszervezzük. A garden partyval vagy fogadással egybekötött golfverseny mindig biztos sikert jelent a cégek számára.

Pihenés, szórakozás:

A Hrabina Hotel gyönyörű, csendes természeti környezetben van, erdőkkel körüvéve, kilátással a Bukovec-i tóra, így ideális helyet biztosít pihenésre és sportolásra. A gyönyörű környéken kívül a Hrabina Hotel sok lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére is.


Sportberendezések:

Szlovákia - Hotel Hrabina kert-6-lyukú golfpálya
-2 teniszpálya
-úszómedence
-squash
-tekepálya
-asztalitenisz
-biliárd
-nyíldobálás


Aktív pihenést biztosító berendezések:


-fittnesz-centrum
-szauna
-terápiás-és aromaterápiás masszázs
-whirlpool

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Hotel Hrabinában!

 
Hogyan tovább?
Megközelítés
A Hotel Hrabina Kassa mellett (6 km-re)Bukovecen található.
 
Felvidék, Szlovákia

SZLOVÁKIA: A korábban Csehszlovákia részét képező ország 1989 után nyerte el önállóságát. Nemcsak Pozsony, hanem a Magas-Tátra vonulatai, valamint a hagyományokat és természeti értékeket oly hűen megőrző falvak is vonzzák a turistákat. A Meciar rendszer ...

 

Kassa

Idegen neve: Kosice
Ország: Felvidék, Szlovákia

Kassa : Szlovákia második legnagyobb városa, majd minden szegletéhez a magyar történelem fontos eseményei fűződnek. Rákóczi ...

 
Csillag Panzió és Restaurant szálláshely
Gyimesközéplok (románul Lunca de Jos, németül Nieder-Gimesch) falu Romániában Hargita megyében. A gyimesi csángók havasi szórványtelepekből álló települése. Csíkszeredától ...

Zuzic M. Apartmanház szálláshely
MALINSKA: A krk-i híd átkelve 15 km után érkezünk meg Malinskára. A századforduló (1900) óta népszerű paradicsomi üdülőhely, száz éves turisztikai múltra tekint vissza . Az Adria partján ...

Apartmanok Kamzík ***+  szálláshely
Elhelyezkedés: Az Apartman ház Kamzík Mistríky településnél található , amely a Donovaly alsó részén van, a síiskola és sí-kölcsönző közvetlen közelében. A ...

Jaszczurowkai vendégház szálláshely
Jaszczurokai Vendégház: A Jaszczurokai vendégház zakopánei stílusban, teljesen fából épült. A fa építőanyagnak köszönhetően a szobák, melyeket ajánlunk, nagyon otthonosak és melegek. ...

© Jogvédelem