Sugás Hotel*** és Restaurant
Sugás Hotel*** és Restaurant szálláshely
Sepsiszentgyörgy Kovászna megye (egykor HÁROMSZÉK) legnagyobb városa. ERDÉLY délkeleti szögletében fekszik, a Keleti Kárpátokban. A város Délkelet-Erdélyben, az egykori Háromszék ...

Apartman VILLA ADRIATICA
Apartman VILLA ADRIATICA szálláshely
CRIKVENICA: A horvát tengerpart egyik legszebb részén helyezkedik el, mely 110 éves túrisztikai tradicióval In Replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver lots of ways, this new chronograph and GMT type of the Omega Seamaster 300M can be a minor ...

Hotel Sunce***
Hotel Sunce***  szálláshely
Neum: Bosznia-Hercegovina tengerparti üdülőhelye gyakorlatilag magába foglalja az egész boszniai tengerpartot. Az ország gyönyörű, természeti kincsekben és látványosságokban bővelkedik. A hosszú meleg ...

Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió

Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, ifjúsági tábor, ifjúsági szállás,
Cím: Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) ( Galest-Sinvasii )
165. szám, Maros megye, Románia
Telefon: +36-30-908-5630, 0040-748-197-973
Fax:
E-mail: E-mail a szállásnak - kattintson ide
Web: www.erdelyitabor.hu
Fizetőeszköz: készpénz, EUR, átutalás,
 
Szolgáltatásaink

Szobák / apartman szolgáltatásai:
zuhanyzó/fürdőkád WC fenyő bútorok

Közösen használható:
zuhanyzó/fürdőkád zárt parkoló WC udvari  tűzhely TV terasz társalgó parkoló játszóudvar, játszótér hűtőszekrény füves kert étterem buszparkoló
Közelben nyújtott szolgáltatások, látnivalók:
 
Bemutatkozás

 

Üdvözöljük Erdélyben, Nyárádszentlászlón, a Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzióban!

Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió

„Napkeletről messzebb napkeletre
Jössz velem, hogy mulathass kedvedre,
Odaviszlek szép Erdélyországba... "

(Petőfi Sándor)


Jelképes névválasztásunkkal is szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket értékeink, hagyományaink és kultúránk megőrzése iránt. Táborunkat és panziónkat azért hoztuk létre,hogy az Erdélybe látogató gyerekek közelről megismerhessék ennek a csodálatos vidéknek egy kis szeletét, az itt lakó barátságos embereket, és ízelítőt kapjanak a kézműves mesterségek fortélyaiból, a még fennmaradt népi hagyományokból. Szeretnénk, ha később, felnőttként nyitott szívvel, örömmel térnének vissza ide.


Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) Nyárádszentlászló:
Marosvásárhelytől mintegy 20 kilométerre, a Nyárád partján található település, Orbán Balázs szavaival élve „a Nyárád mentinek legszebben, legfestőibben fekvő faluja". Legfőbb látványossága a dombtetőn álló ódon unitárius templom, Erdély egyik legrégebbi temploma, amelyet az 1200-as évek elején szenteltek fel Szent László királyunk tiszteletére. A hagyomány szerint ezen a helyen vert sátrat László egy vadászat alkalmával, egy másik legenda viszont úgy tartja, hogy itt eredetileg egy László által alapított kolostor állt.

A lankás dombokon fekvő falut rendkívül barátságos és vendégszerető emberek lakják, a gyönyörű környék pedig barangolásra csábít.

Panzió:
A PÁSZTORTŰZ szeretettel várja az egyéni turistákat, pihenni és kirándulni vágyó vendégeket is. A Nyárád partján épült vadonatúj faházak, és a közvetlen szomszédságában található barátságos vendégház kisebb csoportok, családok, baráti társaságok számára biztosít kényelmes elhelyezést. Ideális kiindulópontja lehet csillagtúráknak, gyalogtúráknak, ugyanakkor igényes kialakítása és felszereltsége gondtalan pihenést és felüdülést tesz lehetővé.

A faházak:Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
A kéthektáros területen hat darab, három margarétás turisztikai besorolású, igényes faház található, valamint egy jurta alakú központi épület, amely az étkezőnek és a konyhának ad helyet.
A faházak kétszobásak, minden szobához fürdőszoba tartozik. A tágas szobák 2-3 ágyasak, valamennyi pótágyazható.

Az étkezés a jurta alakú központi épületben zajlik, ahol rendkívül finom, házias ételek várják a vendégeinket.

Rendezvényterem:
Kétszáz fős befogadóképességű, osztható rendezvénytermünkben esküvők, családi és céges összejövetelek, tréningek és rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

A vendégház:
A ház helyén korábban egy százéves gazdaház állt, ám mivel azt nem sikerült megmenteni, az eredetihez hasonló stílusban, de a modern kor igényeinek megfelelő felszereltséggel épült fel a vendégházunk. Konyhával, barátságos nappalival és két tágas verandával igyekszik kellemes környezetet biztosítani a pihenni vágyóknak.

A vendégház nyolcszobás: a földszinten négy, a manzárdban szintén négy szoba került kialakításra, két-két szobához tartozik egy fürdőszoba. A szobák kétágyasak, de mindegyikben lehetőség van pótágyak elhelyezésére. Valamennyi szobánkban van televíziókészülék, és internet hozzáférést is tudunk biztosítani.

A kertben tűzrakó hely található bográcsozáshoz, szalonna- és flekkensütéshez, valamint egy hagyományos kemence, amelyben - segédlettel - kürtös kalács és lepény süthető.

2010-re érvényes árak:
(A faházakban és a vendégházban egyaránt)

 kétágyas szoba reggelivel  15.00 EUR/fő/nap
 egyágyas szoba reggelivel  20.00 EUR/fő/nap
 ebéd    8.00 EUR/fő/nap (3 fogásos)
 vacsora    8.00 EUR/fő/nap (3 fogásos)
 12 éves kor alatt 50% kedvezmény (szülővel egy szobában)


A tábor: Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
2007 június végén nyitotta meg kapuit a PÁSZTORTŰZ GYERMEKTÁBOR, amely a Nyárád kanyarulatában fekszik, barátságos környezetben. Hat darab, három margarétás turisztikai besorolású, igényes kialakítású faház alkotja, valamint egy kör alakú központi épület, amely az étkezőnek és a konyhának ad helyet, ugyanakkor közösségi programok színteréül is szolgál.

A faházak kétszobásak, minden szobához fürdőszoba tartozik. A szobák 4-5 diák kényelmes elszállásolására alkalmasak. Minden faházhoz tartozik egy fedett veranda, ahol a kézműves foglalkozásokat tartjuk.

A tábor egy csoport (45 fő) befogadására alkalmas. A Nyárád által határolt kéthektárnyi terület kiválóan alkalmas szabadidős tevékenységekhez, a gyerekek tartalmas időtöltését pedig két táborvezető pedagógusunk garantálja.

Programok:

Gyalogtúrák
Kézműves foglalkozások
Autóbuszos kirándulások
Tematikus táborok

2010-es árak:Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
A táborba elsősorban 40-45 fős iskolai csoportokat várunk tanulmányi kirándulás, erdei iskola vagy nyári táborozás céljából. A egyhetes turnusok idejére számos gyalogtúrát kínálunk a környék kirándulóhelyeire, és felkeresünk egy szomszédos majort is, ahol a gyerekek közelebbről megismerkedhetnek az állattartással.

Két délután kézműves foglalkozást szervezünk, amely során a környéken élő mesteremberek bemutatják a vidékre jellemző mesterségek fortélyait.

Beiktatunk egy-egy rövidebb autóbuszos kirándulást is a környék nevezetességeihez: Marosvásárhely, Szováta és a Medve-tó, a parajdi sóbánya, a marosvécsi Kemény-kastély, az erdőszentgyörgyi Rhédey-kastély, Bözödújfalu, Segesvár és a fehéregyházi Petőfi-emlékhely - hogy csupán néhányat említsünk.

Igény esetén bármilyen más program megszervezésében is szívesen segítünk.

Gyalogtúrák
Tanösvény Adorjánban
Kirándulás Vármezőre, az Égerfás-tóhoz
Istenszéke-túra
Látogatás egy majorban

Kézműves foglalkozások:Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
A környéken élő mesterembereket meghívjuk a táborba, hogy megismertessék a gyerekekkel mesterségük fortélyait.
Lehetőség nyílik a
bútorfestés
fafaragás
szalma- és gyékényfonás
szövés
bőrőzés
gyöngyfűzés
tojásfestés
titkainak ellesésére, kipróbálására.

Igény esetén felkereshetjük az adorjáni kovácsmestert és megtekinthetjük a kibédi posztóüzemet.

2010-re érvényes árak:

Egy turnus 1 hét ( vasárnaptól szombatig): 33.000 Ft/hét, amely tartalmazza: Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió

szállás a három margaréta kategóriájú faházakban (6 éjszaka)

napi háromszori étkezés (reggeli, a kirándulások alkalmával hideg ebédcsomag, meleg vacsora). Az ízletes erdélyi fogások a tábor jól felszerelt konyháján készülnek.
gyalogtúrák, majorlátogatás, lópatkolás, lepénysütés
egy délutáni kézműves foglalkozás
10 gyerek után 1 kísérő tanár számára ingyenes a részvétel.

Tematikus táborok:
Szervezett gyermek-, diák- és felnőtt csoportok részére tematikus táborlehetőséget biztosítunk.
A programokat igény szerint, előzetes egyeztetés alapján szervezzük meg.
Gyermekcsoportok esetében minden 20. fő után 2 felnőtt kísérő számára ingyens a részvétel.
Diák- és felnőtt csoportoknál minden 20. fő után 1 szervező számára ingyens a részvétel.

 
Hogyan tovább?
Megközelítés
 
Erdély, Románia

ERDÉLY: Erdély, a 46o30´ északi szélességi és a 24o30´ keleti hosszúsági kör metszéspontja körül, 300-310 kilométeres sugarú képzeletbeli kör belsejében terül el. Történelmi határai északon Bukovina, kelet - dél-keleten Moldva, ...

 

Nyárádszentlászló (Gálfalva)

Idegen neve: Galest-Sinvasii
Ország: Erdély, Románia

...

 
Blue Sky Studio Apartmants szálláshely
A Peloponnészosz félsziget Görögország Replica Yves Saint Laurent Clutch Bags Replica Breitling Blackbird Hublot Big Bang Replica watches Jaeger-LeCoultre Reverso Replica Watches műemlékekben egyik leggazdagabb területe. A félsziget tagolt ...

****
Az "Elitte-Palic" vállalat vegyes vállalat, többségben magántőkével rendelkezik. 1994. április 29-én alapították. Alaptevékenysége a vendéglátóipar, a szállodaipar és a turizmus. A ...

Apartmanok a Bellavista Apartmanházban szálláshely
Miami Playa egy kis halászfalu volt a Földközi-tenger partján, ma felkapott üdülőhely. Elsősorban változatos tenger partja miatt keresik fel egyre többen évről-évre, itt megtalálható a tiszta strand éppúgy, ...

Diákszálló Csonkapapi szálláshely
Csonkapapi (or.: >?>2>) 22 kilométerre délnyugati irányban fekszik Beregszásztól, 4 kilométerre a Zápszonyban található vasútállomástól. A Kaszony - Barabás határátkelő három, a ...

© Jogvédelem