Apartman Dajak
Apartman Dajak szálláshely
Omis a Horvátországba érkező utazók egyik legkedveltebb,legkeresettebb úticélja. Az egykori kalóz fellegvár ma már inkább turizmusával, gyönyörű fekvésével, folyójával (Cetina) mely ...

Hotel Taverna Romvi**
Hotel Taverna Romvi** szálláshely
Peloponnészosz félsziget Görögország műemlékekben egyik leggazdagabb területe. A félsziget tagolt partvidékének remek strandjai és természeti szépségekben bővelkedő tájai kellemes nyaralást ...

Utószezoni akciók Omisban - 6-ot fizet, 7 éjszakát van!
Utószezoni akciók Omisban - 6-ot fizet, 7 éjszakát van! szálláshely
Omisi irodánk fantasztikus utószezoni akciókkal várja vendégeinket apartmanjainkban. Íme 5 ok, amiért érdemes utószezonban is az Omisi Ríviérát választani. 1.) 6-ot fizet, 7 éjszakát ...

Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és PanzióErdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió

Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, ifjúsági tábor, ifjúsági szállás,
Cím: Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) ( Galest-Sinvasii )
165. szám, Maros megye, Románia
Telefon: +36-30-908-5630, 0040-748-197-973
Fax:
E-mail: E-mail a szállásnak - kattintson ide
Web: www.erdelyitabor.hu
Fizetőeszköz: készpénz, EUR, átutalás,
 
Szolgáltatásaink

Szobák / apartman szolgáltatásai:
zuhanyzó/fürdőkád WC fenyő bútorok

Közösen használható:
zuhanyzó/fürdőkád zárt parkoló WC udvari  tűzhely TV terasz társalgó parkoló játszóudvar, játszótér hűtőszekrény füves kert étterem buszparkoló
Közelben nyújtott szolgáltatások, látnivalók:
 
Bemutatkozás

 

Üdvözöljük Erdélyben, Nyárádszentlászlón, a Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzióban!

Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió

„Napkeletről messzebb napkeletre
Jössz velem, hogy mulathass kedvedre,
Odaviszlek szép Erdélyországba... "

(Petőfi Sándor)


Jelképes névválasztásunkkal is szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket értékeink, hagyományaink és kultúránk megőrzése iránt. Táborunkat és panziónkat azért hoztuk létre,hogy az Erdélybe látogató gyerekek közelről megismerhessék ennek a csodálatos vidéknek egy kis szeletét, az itt lakó barátságos embereket, és ízelítőt kapjanak a kézműves mesterségek fortélyaiból, a még fennmaradt népi hagyományokból. Szeretnénk, ha később, felnőttként nyitott szívvel, örömmel térnének vissza ide.


Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) Nyárádszentlászló:
Marosvásárhelytől mintegy 20 kilométerre, a Nyárád partján található település, Orbán Balázs szavaival élve „a Nyárád mentinek legszebben, legfestőibben fekvő faluja". Legfőbb látványossága a dombtetőn álló ódon unitárius templom, Erdély egyik legrégebbi temploma, amelyet az 1200-as évek elején szenteltek fel Szent László királyunk tiszteletére. A hagyomány szerint ezen a helyen vert sátrat László egy vadászat alkalmával, egy másik legenda viszont úgy tartja, hogy itt eredetileg egy László által alapított kolostor állt.

A lankás dombokon fekvő falut rendkívül barátságos és vendégszerető emberek lakják, a gyönyörű környék pedig barangolásra csábít.

Panzió:
A PÁSZTORTŰZ szeretettel várja az egyéni turistákat, pihenni és kirándulni vágyó vendégeket is. A Nyárád partján épült vadonatúj faházak, és a közvetlen szomszédságában található barátságos vendégház kisebb csoportok, családok, baráti társaságok számára biztosít kényelmes elhelyezést. Ideális kiindulópontja lehet csillagtúráknak, gyalogtúráknak, ugyanakkor igényes kialakítása és felszereltsége gondtalan pihenést és felüdülést tesz lehetővé.

A faházak:Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
A kéthektáros területen hat darab, három margarétás turisztikai besorolású, igényes faház található, valamint egy jurta alakú központi épület, amely az étkezőnek és a konyhának ad helyet.
A faházak kétszobásak, minden szobához fürdőszoba tartozik. A tágas szobák 2-3 ágyasak, valamennyi pótágyazható.

Az étkezés a jurta alakú központi épületben zajlik, ahol rendkívül finom, házias ételek várják a vendégeinket.

Rendezvényterem:
Kétszáz fős befogadóképességű, osztható rendezvénytermünkben esküvők, családi és céges összejövetelek, tréningek és rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

A vendégház:
A ház helyén korábban egy százéves gazdaház állt, ám mivel azt nem sikerült megmenteni, az eredetihez hasonló stílusban, de a modern kor igényeinek megfelelő felszereltséggel épült fel a vendégházunk. Konyhával, barátságos nappalival és két tágas verandával igyekszik kellemes környezetet biztosítani a pihenni vágyóknak.

A vendégház nyolcszobás: a földszinten négy, a manzárdban szintén négy szoba került kialakításra, két-két szobához tartozik egy fürdőszoba. A szobák kétágyasak, de mindegyikben lehetőség van pótágyak elhelyezésére. Valamennyi szobánkban van televíziókészülék, és internet hozzáférést is tudunk biztosítani.

A kertben tűzrakó hely található bográcsozáshoz, szalonna- és flekkensütéshez, valamint egy hagyományos kemence, amelyben - segédlettel - kürtös kalács és lepény süthető.

2010-re érvényes árak:
(A faházakban és a vendégházban egyaránt)

 kétágyas szoba reggelivel  15.00 EUR/fő/nap
 egyágyas szoba reggelivel  20.00 EUR/fő/nap
 ebéd    8.00 EUR/fő/nap (3 fogásos)
 vacsora    8.00 EUR/fő/nap (3 fogásos)
 12 éves kor alatt 50% kedvezmény (szülővel egy szobában)


A tábor: Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
2007 június végén nyitotta meg kapuit a PÁSZTORTŰZ GYERMEKTÁBOR, amely a Nyárád kanyarulatában fekszik, barátságos környezetben. Hat darab, három margarétás turisztikai besorolású, igényes kialakítású faház alkotja, valamint egy kör alakú központi épület, amely az étkezőnek és a konyhának ad helyet, ugyanakkor közösségi programok színteréül is szolgál.

A faházak kétszobásak, minden szobához fürdőszoba tartozik. A szobák 4-5 diák kényelmes elszállásolására alkalmasak. Minden faházhoz tartozik egy fedett veranda, ahol a kézműves foglalkozásokat tartjuk.

A tábor egy csoport (45 fő) befogadására alkalmas. A Nyárád által határolt kéthektárnyi terület kiválóan alkalmas szabadidős tevékenységekhez, a gyerekek tartalmas időtöltését pedig két táborvezető pedagógusunk garantálja.

Programok:

Gyalogtúrák
Kézműves foglalkozások
Autóbuszos kirándulások
Tematikus táborok

2010-es árak:Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
A táborba elsősorban 40-45 fős iskolai csoportokat várunk tanulmányi kirándulás, erdei iskola vagy nyári táborozás céljából. A egyhetes turnusok idejére számos gyalogtúrát kínálunk a környék kirándulóhelyeire, és felkeresünk egy szomszédos majort is, ahol a gyerekek közelebbről megismerkedhetnek az állattartással.

Két délután kézműves foglalkozást szervezünk, amely során a környéken élő mesteremberek bemutatják a vidékre jellemző mesterségek fortélyait.

Beiktatunk egy-egy rövidebb autóbuszos kirándulást is a környék nevezetességeihez: Marosvásárhely, Szováta és a Medve-tó, a parajdi sóbánya, a marosvécsi Kemény-kastély, az erdőszentgyörgyi Rhédey-kastély, Bözödújfalu, Segesvár és a fehéregyházi Petőfi-emlékhely - hogy csupán néhányat említsünk.

Igény esetén bármilyen más program megszervezésében is szívesen segítünk.

Gyalogtúrák
Tanösvény Adorjánban
Kirándulás Vármezőre, az Égerfás-tóhoz
Istenszéke-túra
Látogatás egy majorban

Kézműves foglalkozások:Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió
A környéken élő mesterembereket meghívjuk a táborba, hogy megismertessék a gyerekekkel mesterségük fortélyait.
Lehetőség nyílik a
bútorfestés
fafaragás
szalma- és gyékényfonás
szövés
bőrőzés
gyöngyfűzés
tojásfestés
titkainak ellesésére, kipróbálására.

Igény esetén felkereshetjük az adorjáni kovácsmestert és megtekinthetjük a kibédi posztóüzemet.

2010-re érvényes árak:

Egy turnus 1 hét ( vasárnaptól szombatig): 33.000 Ft/hét, amely tartalmazza: Erdély, Románia - Nyárádszentlászló (Gálfalva) - Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió

szállás a három margaréta kategóriájú faházakban (6 éjszaka)

napi háromszori étkezés (reggeli, a kirándulások alkalmával hideg ebédcsomag, meleg vacsora). Az ízletes erdélyi fogások a tábor jól felszerelt konyháján készülnek.
gyalogtúrák, majorlátogatás, lópatkolás, lepénysütés
egy délutáni kézműves foglalkozás
10 gyerek után 1 kísérő tanár számára ingyenes a részvétel.

Tematikus táborok:
Szervezett gyermek-, diák- és felnőtt csoportok részére tematikus táborlehetőséget biztosítunk.
A programokat igény szerint, előzetes egyeztetés alapján szervezzük meg.
Gyermekcsoportok esetében minden 20. fő után 2 felnőtt kísérő számára ingyens a részvétel.
Diák- és felnőtt csoportoknál minden 20. fő után 1 szervező számára ingyens a részvétel.

 
Hogyan tovább?
Megközelítés
 
Erdély, Románia

ERDÉLY: Erdély, a 46o30´ északi szélességi és a 24o30´ keleti hosszúsági kör metszéspontja körül, 300-310 kilométeres sugarú képzeletbeli kör belsejében terül el. Történelmi határai északon Bukovina, kelet - dél-keleten Moldva, ...

 

Nyárádszentlászló (Gálfalva)

Idegen neve: Galest-Sinvasii
Ország: Erdély, Románia

...

 
Sörkert Hotel és Étterem szálláshely
Kevés olyan vidék van a világon, amely az évszázadok során annyi viszontagságon, rendszerváltozáson esett át, mint a Beregvidék. Itt hozták létre első településeiket a ...

Átrium Hotel és Étterem szálláshely
Vállalkozásunk 2000 júniusában nyitotta Átrium panzió elnevezésű szállodáját városunkban. Panziónk a középkategóriájú szállodák hiányát szerette volna ...

Székelyföldi Pásztortűz Gyermektábor és Panzió szálláshely
„Napkeletről messzebb napkeletre Jössz velem, hogy mulathass kedvedre, Odaviszlek szép Erdélyországba... " (Petőfi Sándor) Jelképes névválasztásunkkal is szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket ...

Villa Roses Apartments & Wellness***** szálláshely
A Villa Roses Icici csendes részén található, Opatijától 3,5 km.-re és mindössze 280 méterre a tengerparttól és a központtól. A(z) Icici városában található, központi ...

© Jogvédelem